Daymate is dé app voor dagstructuur. Geen todo-lijstjes, maar handige iconen. Geen agenda, maar een overzichtelijke samenvatting van wat je moet doen.

Daymate is voor iedereen die wel eens gebrek aan structuur of overzicht ervaart.

Voor begeleiders en (mantel)zorgers is Daymate een handige tool waarmee je cliënten meer structuur en houvast kunt bieden en zelf tijd bespaart.

Daymate is gemaakt door Script, experts op het gebied van autisme.

Daymate helpt

Daymate is voor iedereen

Ik gebruik Daymate bij het begeleiden van mijn cienten. Door de app slim in te zetten hebben zij altijd overzicht in hun week- en dagstructuur. Ik ontvang wekelijks een handig overzicht per mail met de uitgevoerde activiteiten.

Samen bespreken we die activiteiten tijdens onze wekelijkse begeleidingsmomenten.

Sandra
ambulant begeleider

De Daymate app werkt op basis van iconen. Voeg met één druk op de knop activiteiten toe en deel ze op in kleinere stapjes. Zo zie je niets over het hoofd.

Met Daymate kun je kiezen om een samenvatting van je week te delen met een begeleider of ouder. Zo kijkt er iemand met je mee zonder dat het extra moeite kost. Ook kun je met de app je begeleider bellen.

Geef per activiteit aan hoe soepel het ging. Met emoticons geef je aan hoe je je voelde. Goed om terug te zien.

Daymate helpt

Daymate is voor iedereen

Ik heb moeite om mijn dag te structureren. Daymate stuurt me berichten zodra er iets voor mij gepland is. Als ik klaar ben met mijn activiteit geef ik aan hoe het is gegaan. Mijn begeleider ontvangt elke week een overzicht van hoe het is gegaan. Handig, want dan kunnen we er goed over praten.

Lisa

Hoe werkt Daymate

Met de Daymate app maak je makkelijk en snel een handig overzicht van wat je wanneer moet doen. Niet in de vorm van een traditionele todo-lijst, maar met behulp van handige iconen.

Daymate biedt structuur in je dag en rust in je hoofd. Kies een dag, kies een tijd, kies een icoon en maak de activiteit, Daymate doet de rest. Je krijgt een herinnering als de activiteit begint. Daarna kun je ook anderen laten weten hoe de activiteit ging.

Daymate is de nieuwe versie van AssistHelpt. Op basis van de uitgebreide feedback van 3000 gebruikers, hebben we nieuwe functionaliteit toegevoegd zoals de prikkelmeter en het kunnen bellen van een begeleider.

Voor wie is Daymate

Daymate werd in eerste instantie ontwikkeld voor mensen met een autisme spectrum syndroom (ASS) en helpt ook hen nog steeds om een dagstructuur aan te leren. Inmiddels is de doelgroep veel breder. Veel meer mensen ontdekken dat het handig is dat je op vaste tijden herinnerd wordt aan je wekelijks terugkerende activiteiten.

Voor wie

  • (Jong)volwassenen
  • Ouderen (met dementie)
  • Studenten & scholieren
  • Mensen met ASS
  • Mensen met woon, gezin- of individuele begeleiding
  • Ouders van grote gezinnen

Daymate is…

  • Eenvoudig te gebruiken
  • Overzichtelijk en rustig vormgegeven
  • Handige en duidelijke iconen
  • Duidelijke notificaties bij activiteiten
  • Snel in contact met je begeleider

Waarom is Daymate ontstaan

In oorsprong is Daymate ontwikkeld voor mensen met PDD-NOS, ADD en ADHD. Of eigenlijk; Daymate is ontwikkeld voor Vincent. Door zijn moeder. Mensen met ASS (autisme spectrum syndroom) hebben vaak moeite met het volgen van structuren per dag of per week. En dat kan zorgen voor frictie en frustratie. Zo ook tussen Annemiek en haar zoon Vincent. De papieren schema’s en lijstjes deden voor Vincent niet wat ze zouden moeten doen. Daarom bedacht Annemiek een app die volledig werkt rond- om activiteiten, uitgebeeld in iconen. Het ontwerp is bewust rustig en zonder ruis om zo min mogelijk afleiding te bieden. Bovendien kan de app gekoppeld worden aan een ouder of begeleider. Zo kan Vincent Annemiek op de hoogte houden van welke activiteiten zijn afgerond en zelfs laten weten hoe het ging. Eén keer aanmelden is voldoende. Laagdrempelig, dus.
Daymate is gemaakt door Script, experts op het gebied van autisme. Een mooi en gedreven team zorgt voor de doorontwikkeling van Daymate.

Geïnteresseerd?

Download direct de app en probeer het uit!

Ontdek het op Google Play Download on the App Store

Liever persoonlijk advies, of een demo?

Vul het contactformulier in, we leggen de app graag persoonlijk aan jou uit.